Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Dít is de nieuwe vriendin van Mark van Eeuwen!

ZIEN: Dít is de nieuwe vriendin van Mark van Eeuwen!

ZIEN: Dít is de nieuwe vriendin van Mark van Eeuwen!

Acteur en voormalig GTST-ster Mark van Eeuwen maakte afgelopen september al bekend een nieuwe liefde te hebben. Meer dan dat wilde hij destijds niet kwijt, maar nu heeft de hottie zijn vlam dan eindelijk aan de buitenwereld getoond. Cute!

Tortelduifjes
De 40-jarige Mark nam zijn vriendin mee naar de première van de film SING in Amsterdam. De twee tortelduifjes straalden op de rode loper en het was duidelijk dat ze ontzettend verliefd zijn. Wat de naam van de gelukkige dame is, is nog niet bekend. Ook haar leeftijd heeft de acteur nog niet uit de doeken gedaan, maar het stel ziet er in ieder geval erg gelukkig uit samen.

Rust vinden
Eerder had van Eeuwen een relatie met actrice en eveneens voormalig GTST-ster Lieke van Lexmond. Hij vertelde eerder dit jaar klaar te zijn voor een rustig leven, waarbij een vrouw aan zijn zijde niet mag ontbreken. “Ik ben iemand die het fijn vindt om een thuis te hebben, een plek te delen met iemand van wie ik hou. Ik heb veel gereisd en gedaan, maar zou nu die rust willen vinden bij iemand.” En dat heeft de acteur dus nu gevonden!

Bekijk het kiekje van de twee hieronder.

Afbeelding via Telegraaf

Bron: Telegraaf

Lees ook: