Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Dít is het nieuwe optrekje van Angelina Jolie

Zien: Dít is het nieuwe optrekje van Angelina Jolie

Zien: Dít is het nieuwe optrekje van Angelina Jolie

Het houdt het nieuws al weken bezig en nog altijd is het stof rondom de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt niet neergedaald. Maar bij een break-up komt ook huizenjacht kijken, en nu blijkt dat Angelina haar nieuwe optrekje in de Hidden Hills gevonden heeft. 

Celebs als buren
De 41-jarige actrice is na het vinden van haar nieuwe woning met haar zes kinderen verhuisd van Malibu naar de Hidden Hills vlakbij Los Angeles. Hier woont ze naast onder andere celebrities Kim Kardashian en Kanye West, Jennifer Lopez en Drake. De woning is het voormalige huis van actrice Denise Richards, en kost zo’n 30.000 dollar per maand.

Afgeschermde wijk
Volgens Entertainment Tonight is het huis zo’n 700m2 groot en heeft het niet alleen twee zwembaden, maar is de villa ook voorzien van een waterval en een enorme bar. Mocht je gelijk even willen gaan kijken op Google Streetview om het huis te checken, moeten we je helaas teleurstellen. Want het optrekje van miss Jolie staat in een wijk die zo privé is, dat het compleet onzichtbaar is op internet. De hele wijk is niet toegankelijk voor onbevoegden, en dat verklaard gelijk waarom de Hidden Hills zo populair is onder bekendheden.

Toch hebben we een aantal foto’s van het huis van Angelina en haar kroost weten te bemachtigen. Bekijk hieronder de foto’s. Jealous yet?

Villa Jolie

hh-59627956

Villa Jolie

hh-59627951

Villa Jolie

Copyright: Privé

Villa Jolie

hh-59627958

Villa Jolie

hh-59627959

Lees ook:

Bron: Privé