Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Gordon valt Bridget Maasland aan: ‘Dom wijf!’

ZIEN: Gordon valt Bridget Maasland aan: ‘Dom wijf!’

ZIEN: Gordon valt Bridget Maasland aan: ‘Dom wijf!’

Tijdens de live-uitzending van RTL Late Night waren gisteravond onder andere presentatrice Bridget Maasland en Gordon te gast. Het gesprek tussen de twee verliep echter niet helemaal van een leien dakje, want Gordon haalde keihard uit naar zijn collega Bridget.

Incasseren
Het gesprek ging over The Roast Of Gordon, wat de reden was waarom Bridget en Gordon uitgenodigd werden. Bridget vertelde dat ze na de opnames van The Roast of Gorden bang was voor zijn reactie. “Ik was echt bang voor de volgende dag, dat hij echt boos zou zijn op mensen. De zelfspot is best wel ver te zoeken bij je. Je bent scherp, snel, cynisch en sarcastisch, maar incasseren is niet je allersterkste punt.”

‘Te dom voor woorden’
Dit schoot bij Gordon gelijk in het verkeerde keelschat. Hij schoot dan ook uit zijn slof, door de opmerking “Als je dit nou zegt, dan ben jij toch echt te dom voor woorden? Dan heb jij het programma niet begrepen,” te maken. Gordon vervolgde in zijn tirade: “Het is zo dom wat je zegt. De mensen zappen nu massaal weg. Wat een dom wijf.”

Bekijk de video van de ruzie tussen de twee hieronder. Oei…

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: