Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Gigi Hadids imitatie van Melania Trump is briljant!

Zien: Gigi Hadids imitatie van Melania Trump is briljant!

Zien: Gigi Hadids imitatie van Melania Trump is briljant!

Topmodel Gigi Hadid onthulde onlangs dat ze een carrière als actrice ambieert. Tijdens de American Music Awards gisteravond bewees de blondine dat ze een eventuele carrièreswitch best aan zou kunnen. Want het model zette een briljante imitatie van Melania Trump neer. Hilarisch!

Excited
De 21-jarige Gigi presenteerde de AMA’s 2016 in Los Angeles, samen met acteur en stand-up comedian Jay Pharoah. Het topmodel liet eerder al weten heel excited te zijn over haar presentatie van de AMA’s: ‘Three hundred outfit changes. We’re really excited. No, I’m kidding. We’ll see. You know what, J. Lo did 10. I did five at my last award show, so maybe somewhere in between there.’

Steun en toeverlaat
Tijdens de AMA’s maakte vriendlief Zayn – voormalig lid van boyband One Direction – subtiel een grapje tijdens het in ontvangst nemen van zijn award voor beste nieuwe artiest van het jaar. Tijdens zijn speech zei hij ‘deze heeft alleen mijn naam erop staan, toch?’. Ook bedankte hij zijn vader, die zijn grote steun en toeverlaat is geweest in de periode dat hij worstelde met paniekaanvallen en een eetprobleem. Gigi feliciteerde haar vriend Zayn met een dikke kus – die natuurlijk niet gemist werd door de camera’s.

Met haar imitatie van Melania Trump tijdens de show, gooide Gigi hoge ogen en kreeg ze heel wat lachers op haar hand. En zeg nou zelf, ze doet het niet slecht, toch?

Bron: RTL Boulevard, Youtube.

Lees ook: