Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dé gevreesde speech van Kanye West tijdens de VMA’s

Zien: dé gevreesde speech van Kanye West tijdens de VMA’s

Zien: dé gevreesde speech van Kanye West tijdens de VMA’s

Dat rapper Kanye West bekend staat om zijn rants op internet en zijn mening niet onder stoelen of banken steekt, is geen geheim meer. Dus toen er naar buiten werd gebracht dat Mr. West een speech zou houden tijdens de VMA’s, hielden we ons hart vast. Maar de 7-minuten durende talk was vol of goodness, al kwam Taylor Swift tóch weer even ter sprake.

Copyright: Giphy

Big smile
Maar het meest opvallende was misschien wel de grote lach waarmee Kanye op het podium stond. Want de ‘Famous’-rapper staat niet bekend om zijn big smile, maar wordt meestal nors fronsend gespot. Een presindentiële speech bespaarde hij het VMA-publiek ook, want zijn talk leek meer op een opsomming van een aantal belangrijke zaken die in het nieuws zijn geweest rondom – hoe kan het ook anders – hemzelf.

Taylor Swift
Met humor en zelfs wat zelfspot hier en daar, sneed Kanye de ophef rond Taylor Swift aan (I love you all, that’s why I called her!), noemde hij zijn ex Amber Rose (Amber, I see you!) en besprak hij ook zijn veelbesproken nummer ‘Famous’. Kanye kon het ook niet laten om toch nog even terug te gaan naar hét beruchte Taylor Swift incident tijdens de VMA’s in 2009, door te grappen dat hij waarschijnlijk geen award zou krijgen voor zijn video van Famous, omdat Beyoncé die prijs in de wacht zou slepen. ‘But I can’t be mad—I’m always wishing for Beyoncé to win!’

Kim Kardashian West
Een flinke shout out naar alle creatievelingen in de zaal laat hij ook niet achterwege, net als het noemen van zijn grote idool Puff Daddy.”This is fame, bro.” Aan zijn vrouw Kim Kardashian West wijdde hij ook een zinnetje, door de nu al legendarische woorden te spreken: ‘My wife is a G, not a lot of people’s wives would let them say that.” 

Bekijk de video hieronder voor de hele speech van Kanye West. Wat vind jij ervan?

Bron: Elle, MTV, Youtube

Lees ook: