Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Frans landgoed Johnny Depp staat te koop

ZIEN: Frans landgoed Johnny Depp staat te koop

ZIEN: Frans landgoed Johnny Depp staat te koop

Op zoek naar een leuk optrekje in Zuid Frankrijk? Als je over flink wat miljoenen beschikt, kun je binnenkort in hetzelfde huis wonen als Johnny Depp. De acteur verkoopt zijn immense landgoed nabij Saint-Tropez te koop voor 40 miljoen dollar (38 miljoen euro). Wowza!

Verbouwing
Entertainment Tonight meldt dat de acteur het huis kocht in 2001, met zijn toenmalige vriendin Vanessa Paradis. Samen met haar heeft Johnny twee kinderen. Ze zouden het huis destijds helemaal opgeknapt en verbouwd hebben, waar een flink prijskaartje aan hing. Volgens ingewijden zou de verbouwing van het Franse landhuis zo’n 10 miljoen dollar (9,5 miljoen euro) gekost hebben.

212.000 vierkante meter
In een interview vertelde Depp over zijn liefde voor het landhuis, ten tijden van zijn relatie met Paradis. “Met Vanessa en de kids leven we in een soort klein dorpje, het is net een paradijs”, zei hij in 2009 in een interview met het Franse tijdschrift VSD. “Het landgoed telt 121.000 vierkante meter en weet je wat ik er doe? Helemaal niets!”

Nu staat het huis te koop. Volgens een bron is de reden voor de verkoop van het pand, dat Johnny verder wil met zijn leven. En daarbij hoort het afsluiten van het leven in Frankrijk. Mocht je benieuwd zijn naar het stulpje, kun je onderstaande video bekijken. Jealous, much?

Bron: Telegraaf, Youtube

Lees ook: