Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze foto bevestigt: Liam Payne en Cheryl verwachten kind

Deze foto bevestigt: Liam Payne en Cheryl verwachten kind

Deze foto bevestigt: Liam Payne en Cheryl verwachten kind

Zangeres Cheryl, ook wel bekend als Cheryl Cole of Cheryl Tweedy, heeft bevestigd dat ze zwanger is van liefje en voormalig One Direction-zanger Liam Payne. Niet met een officiële verklaring, maar met een heuse baby bump.

Geruchten

Het stel deed al geheimzinnig over de vermeende zwangerschap sinds de geruchten maanden geleden begonnen. De moeder van het voormalige X Factor-jurylid werd toen gespot terwijl ze aan het shoppen was voor babykleertjes.

‘Zwangere Cheryl’

Britse tabloid The Daily Mail ontpopte zich vervolgens tot één van de fanatiekste verkondigers van het – toen nog – zwangerschapsgerucht. Nieuwsberichten over het stel werden standaard begeleid door ronkende koppen als ‘De ‘zwangere’ Cheryl gaat winkelen’ en ‘Geen One Direction-reünie voor ‘daddy to be’ Liam Payne’.

Toch waar

Nu blijkt de tabloid het dus al die tijd bij het rechte eind gehad te hebben gehad. Hoewel Cheryl (33) en Liam (23) nog steeds met geen woord reppen over de zwangerschap, spreken de beelden inmiddels voor zichzelf.

X-factor-romance

Cheryl, die doorbrak met de meidenband Girls Aloud, was eerder getrouwd met voetballer Ashley Cole en Fransman Jean-Bernard Fernandez-Versini. Met Liam is ze sinds december 2015 samen. Het stel kent elkaar al sinds 2010, waar Liam als 16-jarige meedeed aan de audities van X Factor en Cheryl nog jurylid was.

Bron: The Daily Mail, The Sun, Nu.nl

Lees ook: