Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Ex-voetballer Ronald de Boer openhartig over botox

Zien: Ex-voetballer Ronald de Boer openhartig over botox

Zien: Ex-voetballer Ronald de Boer openhartig over botox

In het spraakmakende BNN-programma Sophie In De Kreukels, onderzoekt presentatrice Sophie Hilbrand het botoxgebruik van Nederlanders. In de eerste aflevering van het tweede seizoen staan mannen centraal en interviewt ze  ex-voetballer Ronald de Boer over zijn cosmetische ingrepen. En die blijkt maar wat blij te zijn met de uitvinding van botox!

Kritiek
Voor het programma bezoekt Sophie Ronald de Boer in een kliniek. Hier vertelt hij niet alleen een enthousiaste botoxgebruiker te zijn, maar doet hij ook uit de doeken dat hij een beugel heeft gehad. Toen voor het eerst bekend werd dat de ex-voetballer botox gebruikte, kreeg hij hier veel kritiek op. ‘Ik zeg altijd maar: als ze over je praten, betekent het dat je leeft en dat je iemand voorstelt. Dus dat moet maar een compliment zijn.’

Jongere vriendin
Toch vertelt hij dat hij de keuze voor botox niet voor zichzelf heeft gemaakt, maar dat de reden hiervoor voornamelijk zijn tien jaar jongere vriendin is. ‘Als je een tien jaar jongere vriendin hebt, moet je wel,’ zegt hij dan ook tegen Sophie. Blij met het resultaat van de spuitjes is hij wel, want wanneer hij een foto van zijn tweelingbroer – die geen botox gebruikt – bekijkt, vindt hij zichzelf er toch écht beter uitzien.

Bekijk het fragment uit Sophie In De Kreukels hier vanaf minuut 34:58.

Bron: Linda, Uitzendinggemist, BNN.

Lees ook: