Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: de eerste foto van de dochtertjes van Blake Lively en Ryan Reynolds!

Zien: de eerste foto van de dochtertjes van Blake Lively en Ryan Reynolds!

Zien: de eerste foto van de dochtertjes van Blake Lively en Ryan Reynolds!

Gisteren was het een belangrijk moment in de carriere van Ryan Reynolds. Hij werd namelijk geëerd met een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Naar de onthulling van de ster kwam niet alleen zijn vrouw Blake Lively, maar ook hun twee dochtertjes waren van de partij. En dat is uniek, want het acteurskoppel probeert hun kinderen zo veel mogelijk uit de spotlights te houden. 

Those curls! 😍 #RyanReynolds and #BlakeLively made their first-ever public appearance with their daughters! Details in bio link. |📷: Rob Latour/Variety/REX/Shutterstock

A photo posted by People Magazine (@people) on

Een roze ster

Jaarlijks worden er twintig nieuwe sterren ingehuldigd op Hollywood’s Walk of Fame. En dit jaar was een van de sterren voor de 40-jarige Deadpool-acteur Ryan Reynolds. In zijn speech bedankte hij zijn vrouw als de persoon die alles in zijn leven beter maakt, ook zei hij: ‘en je hebt me twee van de meest ongelofelijke kinderen gegeven.’

Het oudste dochtertje James (2014) van het stel was niet zo onder de indruk van de uitreiking. In plaats daarvan vond de peuter de microfoon die ze pakken had gekregen veel interessanter. So cute!

Ryan Reynolds' daughter James, left, steals the microphone as Reynolds poses with his wife, actress Blake Lively, and their youngest daughter during a ceremony to award him a star on the Hollywood Walk of Fame on Thursday, Dec. 15, 2016, in Los Angeles (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Lees ook:

Wauw: de broer van Blake Lively is écht superknap

Blake Lively is 2 dagen na haar bevalling al te gast op een bruiloft

Hilarisch: Ryan Reynolds wordt geïnterviewd door tweelingbroer Gordon

Bron: eonline.com / grazia.nl