Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien! Eerste beelden van Doutzen als ‘warrior’ in ‘Wonder Woman’

Zien! Eerste beelden van Doutzen als ‘warrior’ in ‘Wonder Woman’

Celebs
Zien! Eerste beelden van Doutzen als ‘warrior’ in ‘Wonder Woman’

Doutzen Kroes kennen we natuurlijk voornamelijk als topmodel, maar de Friese schone heeft ook een kleine passie voor acteren. Nadat ze haar debuut maakte in de speelfilm Nova Zembla (2011) legde ze de focus weer volledig op haar modellenwerk, maar over een kleine drie weken is Doutzen is terug op het witte doek.

Lees ook
Doutzen Kroes lanceert nieuwe swimwear collectie voor Hunkemöller

Superhelden-spektakel
Doutzen Kroes is binnenkort te zien in zéker niet de minste productie. Ze heeft een rol bemachtigd in de DC Comics-film Wonder Woman, met in de hoofdrol Gal Gadot, die eerder op Instagram al verklapte dat ‘onze’ Doutzen van de partij is bij de film. Ook Star Trek-acteur Chris Pine en House of Cards-hoofdrolspeelster Robin Wright zijn te zien in Wonder Woman.

Power vrouwen
Nu het aftellen is begonnen, zijn de eerste beelden van Doutzen als Wonder Woman’s ‘Amazonian sister’ verschenen in een nieuwe trailer. En wauw, Doutzen, dat ziet er waanzinnig uit.

Go, girls!
Wonder Woman – éindelijk een superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol! – draait vanaf 15 juni in de Nederlandse bioscopen. Met wie ga jij ‘m zien? Bekijk hieronder de volledige trailer:

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee