Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dit zijn de dreamy slaapkamers van je favoriete it-girls!

Zien: dit zijn de dreamy slaapkamers van je favoriete it-girls!

Zien: dit zijn de dreamy slaapkamers van je favoriete it-girls!

Als je overweegt om je slaapkamer van een make-over te voorzien, is een flinke portie inspiratie nooit mis. Al helemaal niet als het gaat om inspiratie die regelrecht uit de jaloersmakende slaapkamers van Hollywoodsterren komt. Bedroom goals!

Hollywood girls
Natuurlijk hebben de meest Hollywood girls een íets groter budget dan wij, maar dat mag de pret niet drukken. Want de meest woonwarenhuizen hebben tegenwoordig de leukste meubels, die zodanig geïnspireerd zijn op de designmeubels dat ze net zo mooi en chic ogen en je haast niet ziet dat het een budget item betreft. En daar worden we natuurlijk sowieso al heel blij van.

Very American
Kijkend naar de slaapkamers van de it-girls uit Hollywood, zien we dat er veel gespeeld wordt met prints en kleur. Net als in hun outfits, zien hun bedrooms er perfect gestyled en ontzettend inspirerend en uniek uit. Waarschijnlijk is er een binnenhuisarchitect bij komen kijken, maar ondanks dat zijn we alsnog fan. Opvallend zijn de bedden die overladen zijn met kussens (very American), de plaids op het bed en het spelen met laagjes en verschillende structuren.

Klinkt dat je allemaal nog wat abstract in de oren? Klik dan door onderstaande foto’s. Welke bedroom vind jij het mooist?

 

Michaela Conlin.

s1-1

Whitney Port

s3-1

Carlson Young.

s4-1

Jessica Alba

s8-1

Sasha Alexander.

s2-1

Nina Dobrev.

s6-1

Brooklyn Decker.

s7-1

Jacey Duprie.

s9-1

Erin Foster.

s11-1

Lees ook:

Bron: NSMBL