Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: trailer van nieuwe Netflix-hit Girlboss

Zien: trailer van nieuwe Netflix-hit Girlboss

Celebs
Zien: trailer van nieuwe Netflix-hit Girlboss

Van gewoon tienermeisje tot directeur van een miljoenenbedrijf. Het verhaal van Sophia Amoruso is nu een serie. Eind deze maand wordt de eerste aflevering van de langverwachte Netflix-serie Girlboss uitgezonden. De officiële trailer voorspelt veel goeds. 

Lees ook: Deze films en series verschijnen in april op Netflix

Mode-imperium
Girlboss
is een term die bedacht is door Sophia Amoruso. Deze naam doet misschien niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar de kans is groot dat je haar webshop Nasty Gal wél kent. De brunette richtte het mode-imperium in haar eentje op, en binnen een aantal jaar groeide het uit tot een miljoenenbedrijf en wereldwijd fenomeen. Amoruso bracht ook een boek uit, en de kans is groot dat je die roze fashionbijbel thuis hebt liggen.

Brisbane was a blast, see you soon Melbourne! @businesschicks @girlboss

A post shared by Sophia Amoruso (@sophiaamoruso) on

Van student naar zakenvrouw
Omdat de start van haar carrière best bijzonder is, is er nu een serie gebaseerd op haar leven. Sophia startte haar tweedehandswinkel via eBay en hoe zij van een rebelse student tot een geroemde zakenvrouw is gegaan, is te zien in de serie Girlboss. Je kunt dertien afleveringen van zo’n dertig minuten verwachten, waarin je kunt zien hoe Sophia (gespeeld door Britt Robertson) naam maakt in de modewereld.

Vanaf 21 april staat de serie op Netflix!

Bron: NSMBL, Instagram, Youtube

Shoppen is altijd een goed idee