Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Dave Roelvink spreekt zich uit over opgelegde werkstraf

Zien: Dave Roelvink spreekt zich uit over opgelegde werkstraf

Zien: Dave Roelvink spreekt zich uit over opgelegde werkstraf

Expeditie Robinson-kandidaat Dave Roelvink heeft zich gisteravond voor het eerst uitgesproken over zijn opgelegde werkstraf. Bij RTL Boulevard deed de zoon van Dries uit de doeken niet in hoger beroep te willen gaan.

Rechtszaak
De rechtszaak is in gang gezet om het inmiddels beruchte huisfeest in 2014, waarbij Dave Roelvink en een aantal vrienden een feest compleet uit de hand hebben laten lopen. Ook verdwenen er diezelfde avond allerlei kostbaarheden uit het huis van Melissa, de dochter des huizes. Niet veel later dook er ook nog een seksvideo op internet op, waarop Dave en het Melissa te zien zijn.

Uitspraak
De rechter sprak Dave vrij van diefstal en het stiekem maken en verspreiden van het seksfilmpje, maar wel vindt hij Dave schuldig aan heling. Tijdens de zitting vluchtte Dave naar Spanje, om zo de media niet te woord te hoeven staan. Maar bij RTL Boulevard sprak hij zich gisteravond voor het eerst uit. Hij laat weten spijt te hebben, maar de opgelegde straf wel te hoog te vinden. “Ik heb gemengde gevoelens.”

Bekijk het hele interview hieronder. Wat vind jij van de opgelegde straf?

Ook op Instagam deelde Dave een foto, waarop hij vertelt blij is dat hij het incident achter zich kan laten. “Bedankt voor alle lieve reacties”, schrijft hij.

 

Bron: RTL Boulevard, Instagram.

Lees ook: