Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Catherina Zeta-Jones nam wraak op paparazzi met deze foto

Zien: Catherina Zeta-Jones nam wraak op paparazzi met deze foto

Zien: Catherina Zeta-Jones nam wraak op paparazzi met deze foto

De 47-jarige actrice Catherina Zeta-Jones werd tijdens haar vakantie door paparazzi op de foto gezet en kon dit (zoals begrijpelijk) niet echt waarderen. Daarom besloot ze de paparazzi terug te pakken en zelf een nóg betere foto online te zetten en hen zo de wind uit de zeilen te nemen. Een briljante move als je het ons vraagt!

Catherina Zeta-Jones vroeg haar echtgenoot, de acteur Michael Douglas, om wat foto’s van haar te schieten en de twee beste foto’s deelde ze op Instagram. Het gaat om foto’s van de actrice in bikini die werden genomen tijdens hun vakantie.

Bij de foto schreef ze: ‘Pissig op de paparazi die een foto nam van mijn kont, daarom deel ik nu de foto’s die mijn echtgenoot nam van mijn kont. Altijd een betere optie om naar te kijken. 😉’ Bekijk de foto hieronder, want wauw wat staat ze er goed op!

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing 😉.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Catherina Zeta-Jones trouwde in 2000 met de 25 jaar oudere Michael Douglas. Ze hebben samen twee kinderen: Dylan Michael (2000) en Carys Zeta (2003).

When bad selfies happen to good people!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Lees ook:

BEVESTIGD: Timor Steffens en Joëlle Witschge zijn een setje

Zien: Katie Holmes deelt zeldzame foto van dochter Suri (10) op Instagram

Boer zoekt vrouw-kandidaat onder vuur vanwege hobby van zoon

Bron: grazia.nl