Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Candice strijdt voor normalisering borstvoeding

ZIEN: Candice strijdt voor normalisering borstvoeding

ZIEN: Candice strijdt voor normalisering borstvoeding

Topmodel Candice Swanepoel is onlangs moeder geworden van een zoontje, Anacã genaamd. De trotse moeder deelde al een aantal kiekjes van het kereltje, maar nu heeft ze een ander soort foto van het moederschap geplaatst. Als statement voor normalisering van borstvoeding zette de blondine een foto op Instagram, waarop haar zoontje aan de borst ligt. 

Taboe
De Zuid-Afrikaanse wil zich niet langer bezwaard voelen als ze in het openbaar borstvoeding geeft. Om dit bericht zo duidelijk mogelijk de wereld in te sturen, schreef de 28-jarige Candice een lang bericht op Instagram. Ze hoopt dat borstvoeding niet langer als iets vreemds gezien wordt en dat het taboe dat erop ligt zal verdwijnen. “Mensen die daar bezwaar tegen hebben, zouden zich eens beter moeten informeren over de voordelen die het biedt aan moeder en kind en op de samenleving als geheel.”

Topless fotoshoot
“Veel vrouwen vandaag krijgen het gevoel dat ze zich moeten schamen als ze hun kind voeden. Ik heb me vaak gedwongen gevoeld me te bedekken en me gegeneerd gevoeld om mijn baby eten te geven, terwijl ik dat gevoel nooit krijg als ik een topless fotoshoot doe als kunstzinnige uiting“, aldus Candice

Bekijk de foto hieronder. Wat vinden jullie van haar statement?

 

Bron: RTL

Lees ook: