Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: het broertje van Dave Roelvink zónder shirt!

Zien: het broertje van Dave Roelvink zónder shirt!

Zien: het broertje van Dave Roelvink zónder shirt!

Too hot to handle: het broertje van Dave Roelvink blijkt al net zo knap te zijn als Dave himself. Terwijl Dave en zijn vader Dries continu in de schijnwerpers staan, blijkt de jongste telg van de familie niet alleen een knap koppie, maar ook staalharde buikspieren te hebben. En dat showt Donny Roelvink in een paar shirtless kiekjes. Wowza!

Niet altijd gezellig
Donny Roelvink is 18 jaar en heeft de afgelopen tijd flink aan zijn lichaam gewerkt. Vader Dries vertelt aan Privé over het harde werken van zijn jongste zoon: “Hij heeft een koolhydraatarm dieet gevolgd en ik kan je zeggen dat het niet gezellig is geweest”

Ontevreden over lichaam
Dit kan Donny beamen: “Het was niet makkelijk met zo’n eetpatroon, het kost je een discipline van hier tot Tokio. Ik heb gemerkt dat in shape komen voor 80 procent aan je eten ligt. Ik was twee jaar terug niet zo tevreden over mijn lichaam. Ik sportte wel elke dag, vooral met mijn vader.”

In shape
Hoe hij in shape is gekomen? “Ik ben begonnen met een waterdieet. Althans, zo noem ik het. Bij het uitgaan drink ik alleen maar water en ook thuis laat ik de melk staan en drink ik water, water, water.” Zeker de laatste 8 maanden sorteerde dit effect bij hem. “Ik ben ook gestopt met brood, blijkt voor mij wel de grootste ‘boosdoener’ te zijn geweest.”

Acteren
Dit harde trainen is niet zonder reden, want Donny wil graag aan zijn carrière werken en vertelt te willen acteren. “Ik begin over twee weken met acteerlessen, de basisvaardigheden. Het lijkt me erg leuk om te doen, supertof zelfs. Zoals wat Jandino doet lijkt me wel wat. Zoiets presenteren, of in een vette serie, graag zelfs.”

Genoeg gepraat, hier zijn de foto’s. Niet verkeerd, toch?

donnyroelvink-3

donnyroelvink-4

Bron: Telegraaf, Instagram.

Lees ook: