Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien! Beyoncé reageert vreemd op overwinning Serena Williams

Zien! Beyoncé reageert vreemd op overwinning Serena Williams

Zien! Beyoncé reageert vreemd op overwinning Serena Williams

Afgelopen weekend mocht Serena Williams voor de zevende keer de Wimbledon-titel op haar naam schrijven. Een belangrijke overwinning, want met een totaal van 22 Grand Slam-titels evenaart ze nu de legendarische Steffi Graf. Er waren dan ook heel wat celebs naar Londen afgezakt om Williams aan te moedigen, onder wie vrienden Jay-Z en Beyoncé. Die laatste bleek echter niet veel kaas gegeten te hebben van het spelletje…

Beyoncé en Serena zouden al vrienden zijn sinds de goede oude tijd van Destiny’s Child. Queen B postte dan ook al meermaals steunbetuigingen aan de tennisster op haar sociale media en vroeg haar zelfs om haar beste twerks boven te halen voor de video van haar single ‘Lemonade’.

In de buurt

Het zal dan ook niemand verbazen dat de superster wat van haar kostbare tijd vrijmaakte om te zien hoe Williams haar historische wedstrijd zou winnen – al zal het ook wel geholpen hebben dat Beyoncé die avond in Ierland moest optreden en dus in de buurt was.

bey2

copyright: giphy

 

Lief van Beyoncé, want het lijkt nogal duidelijk dat tennis niet onmiddellijk de favoriete sport van de zangeres is. Wanneer Serena in de tweede set haar matchpoint verzilvert, lijkt de Queen dat niet goed te beseffen. Het duurt eventjes voordat ze dan toch maar een awkward armpje in de lucht gooit en opstaat, zoals de rest van Serena’s box al een paar tellen eerder deed. We zouden B nooit durven uit te lachen, maar een beetje gegniffel zal ze ons toch moeten vergeven. Kijk zelf maar.

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be