Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Anouk maakt videoclip met het hele gezin

Zien: Anouk maakt videoclip met het hele gezin

Zien: Anouk maakt videoclip met het hele gezin

In de nieuwste videoclip voor het nummer I Just Met A Man van Anouk is niet alleen de zangeres zelf te zien, maar ook de rest van haar gezin – inclusief vriend Dominique Schemmekes en de kleine Jelizah Rose.

De zangeres publiceerde vanochtend zelf via Instagram de eerste beelden en de link naar de volledige clip van het nummer, waar alle kinderen enthousiast in meespelen. Anouk verwijderde eerder nog alle foto’s van haar kinderen van social media om ze -naar eigen zeggen- te beschermen tegen racisme.

Still uit clip I Just Met A Man

In de zwart-wit clip zien we Benjahmin Kingsley (14), Elijah Jeremiah (12), Phoenix Ray (11), Jesiah Dox (6) en Sion Jethro (2) en de kleine Jelizah Rose met een bal spelen, lachen en dansen. Leuk feitje: de hoodie met tekeningen die Anouk draagt, werd door haar kinderen ontworpen.

Ook vriend Dominique komt regelmatig in beeld. De professionele basketballer laat zien hoe handig hij is met een bal én hoe gek hij is op Anouk. Benieuwd? Bekijk dan de hele video hieronder. Wij konden een glimlach bij het verliefde paar en gelukkige gezin in ieder geval niet onderdrukken.

 

Bekijk ook:

Bron: Instagram @Anouk, YouTube, Algemeen Dagblad