Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Anouk deelt schattige foto van Jelizah Rose

ZIEN: Anouk deelt schattige foto van Jelizah Rose

ZIEN: Anouk deelt schattige foto van Jelizah Rose

Het jongste dochtertje van Anouk, de knappe Jelizah Rose, is inmiddels alweer 5 maanden oud. De Haagse zangeres deelde vandaag op Instagram een foto van het meisje, waarop duidelijk is te zien dat het lachebekkie al behoorlijk is gegroeid.

Jelizah Rose draagt een haarbandje en lacht lief in de camera.

😍#JelizahRose

A photo posted by anouk (@anouk) on

Sinds het nieuwste album van Anouk is verschenen – Fake It Till We Die –  laat de normaal zo publiciteitsschuwe zangeres wat meer van zich horen op social media. Zo heeft de zangeres de komende weken een aantal mensen uitgenodigd om te eten en te kletsen. De opnames van dat etentje zijn te bekijken op YouTube of via het Instagramaccount van de zangeres. “Het is geen talkshow ofzo , maar gewoon lekker eten, goede wijn en sterke verhalen. Net zo lang als het leuk is,” schreef Anouk als commentaar bij de eerste aflevering die vorig weekend live werd gezet.

In de tweede aflevering, met onder andere schrijver Henk van Straten en stand-up comedian Patrick Laureij, vertelde Anouk dat ze lang niet altijd gelukkig wordt van haar roem. “Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip”, vertelt ze. “Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op de straat. Dat kan nog steeds wel, maar ik loop gewoon gebogen buiten. Met mijn hoofd naar de grond. Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap.”

Bekijk de hele tweede aflevering hier

 

Lees ook:

Bron: Instagram @anouk, Grazia