Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: André Hazes Jr. en beste vriend kiezen voor dezelfde tattoo

ZIEN: André Hazes Jr. en beste vriend kiezen voor dezelfde tattoo

ZIEN: André Hazes Jr. en beste vriend kiezen voor dezelfde tattoo

We vertelden jullie daarnet nog dat Josje opnieuw gekozen heeft voor een gewaagde piercing, maar ook André Hazes Jr. heeft er een nieuwe lichaamsversiering bij. De zanger trok deze voormiddag naar een tattooshop in Rotterdam en liet er samen met beste vriend Djarno Hofland een nieuw kunstwerkje plaatsen.

André Hazes Jr. heeft deze ochtend zijn vriendschap met tourmanager Djarno Hofland vereeuwigd. De zanger bracht een bezoekje aan tattooshop Dex in Rotterdam en liet er een tekening op zijn kuit tatoeëren. De tatoeage toont twee vrienden die elkaar omarmen en moet André en Djarno voorstellen. “Vriend voor het leven, nu moeten we wel!”, schreef de zanger bij het kiekje op Instagram.

Emotioneel

Ook Djarno kreeg een exemplaar op zijn bovenarm getatoeëerd, al zag hij er een beetje wit uit op de foto die André op Instagram plaatste. Een fan merkte dan ook op dat het leek alsof de tourmanager op dat moment ging flauwvallen van de zenuwen. Beide heren zijn alvast heel tevreden met het resultaat. “Voor de mensen die zich afvragen wat voor ‘foto’ dit is. Deze is genomen na een optreden, een emotioneel moment met mijn tourmanager, handdoek in mijn hand voor het zweet”, schreef de zanger bij de foto.

Gaan we maar weer? @djarnohofland 😜💉

Een video die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Vriend voor het leven, nu moeten we wel!😜💉

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Nu is Dhr. Hofland aan de beurt!💪🏼

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op