Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Amy Schumer geeft (h)eerlijk antwoord op de rode loper van de Emmy’s

ZIEN: Amy Schumer geeft (h)eerlijk antwoord op de rode loper van de Emmy’s

ZIEN: Amy Schumer geeft (h)eerlijk antwoord op de rode loper van de Emmy’s

Amy Schumer is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dat weten we al langer dan vandaag. Giuliana Rancic van E! News mocht de comédienne interviewen op de rode loper van de Emmy’s. ‘Wat draag je vanavond?’ vroeg een onschuldige Giuliana. Amy’s antwoord krijgt van ons de Emmy voor beste oneliner.

Samen met vriendin en collega Kim Caramele verscheen Amy Schumer op de rode loper van de Emmy’s. Journaliste Giuliana Rancic kreeg het duo voor haar microfoon en het interview dat volgde zal ze zich nog jaren herinneren.

Haar entree was al meteen raak. Amy trok haar jurk op om de verhoging op te kunnen stappen en toen floepte ze er weer iets hilarisch uit. Maar daar bleef het niet bij. Ze deed even de groetjes aan haar vriendinnen van Long Island die misschien wel aan het kijken waren met wat wiet in de handen.

Safe the best for last. Giuliana vroeg aan de comédienne wat ze draagt. Gecombineerd met een vreugdedansje kwam er alweer een origineel antwoord. ‘Vivienne Westwood, schoenen van Tom Ford en een ob-tampon.’

Lees ook: