Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Amber Heard openhartig over huiselijk geweld

ZIEN: Amber Heard openhartig over huiselijk geweld

ZIEN: Amber Heard openhartig over huiselijk geweld

Actrice Amber Heard heeft zich uitgesproken over het vermeende huiselijk geweld waar zij slachtoffer van is geworden. In een voorlichtingsvideo roept zij vrouwen van over heel de wereld op openlijk te zijn wanneer er huiselijk geweld plaatsvindt bij hen. “We moeten het systeem veranderen. Laat je horen.”

Achter gesloten deuren
De ex-vrouw van Johnny Depp vertelt geëmotioneerd dat zij zich ontzettend vaak afvroeg hoe het kon dat dit haar overkwam en dat ze geen slachtoffer wilde zijn. “Als het in je huis gebeurt, achter gesloten deuren met iemand van wie je houdt, dan is het niet zo duidelijk. Als een vreemde het zou doen, zou je daar niet lang over hoeven nadenken”, benadrukt Amber.

“Laat je horen”
Door haar ervaringen te delen in de voorlichtingsvideo, hoopt de blondine andere vrouwen te inspireren om niet langer te zwijgen, maar juist hun ervaringen te delen met de buitenwereld. “Ik heb een unieke gelegenheid om andere vrouwen eraan te herinneren dat dit niet zo hoeft te zijn. Je hoeft het niet alleen te doen. We moeten het systeem veranderen. Laat je horen.”

Amber Heard was getrouwd met Johnny Depp, maar gingen na een huwelijk van slechts vijftien maanden uit elkaar. Amber beschuldigde Johnny van huiselijk geweld, maar Depp heeft nooit toegegeven.

Bekijk de video hieronder.

Bron: Telegraaf, Youtube

Lees ook: