Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: de allereerste foto van prins Harry en Meghan Markle

ZIEN: de allereerste foto van prins Harry en Meghan Markle

ZIEN: de allereerste foto van prins Harry en Meghan Markle

Twee maanden geleden ontstonden er geruchten over een mogelijke relatie tussen prins Harry en actrice Meghan Markle, maar pas begin november werd het nieuws officieel gemaakt nadat de actrice meermaals door het slijk werd gehaald. Hoewel de twee dus een koppel zouden zijn, werden ze nog nooit samen gespot. Prins Harry woont namelijk in Londen en Meghan vertoeft meestal op de set van Suits in Los Angeles. Met de romantische sfeer van de feestdagen in het vooruitzicht, heeft het koppel dan uiteindelijk toch zijn eerste publieke verschijning gemaakt.

Het woord is eruit! Prins Harry en Meghan Markle zijn een koppel en de hele wereld mag het weten. Hoewel beide partners elkaar tot nu toe in het geheim moesten ontmoeten, zijn de tortelduifjes gisteren gespot in West End in Londen, het bekende theater- en uitgaansdistrict. Het koppel zou naar verluid last-minute tickets gekocht hebben voor het toneelstuk Peter Pan Goes Wrong in het Apollo Theater. Prins Harry en Meghan kozen voor matching mutsen en jassen – hét bewijs dat ze wel degelijk aan het daten zijn – en zagen er volgens voorbijgangers héél verliefd uit.

Koninklijke kerst

De actrice zou al sinds maandag in het gezelschap van de prins vertoeven en zelfs samen met hem een kerstboom zijn gaan kopen. Het koppel spendeerde £60 aan een groot exemplaar en volgens de verkoopster werd er veel gelachen en elkaar aangeraakt. Of de actrice ook degelijk kerst zal vieren met de prins en zijn familie, is niet duidelijk, maar de kans is vrij klein. Kate Middleton werd namelijk pas voor het eerst uitgenodigd door Queen Elizabeth in 2011, nadat ze al getrouwd was met prins William.

Lees ook: