Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Zayn Malik is slecht in bed’

‘Zayn Malik is slecht in bed’

‘Zayn Malik is slecht in bed’

Als er iets is wat vrouwelijke artiesten anno 2016 goed kunnen, is het wel hun liefdesverdriet verwerken in een verwoestende break-up song. Queen Bey natuurlijk als trendsetter en leider – to the left, to the left -, op de voet gevolgd door Taylor Swift. En nu doet ook de Britse Perrie Edwards een duit in het zakje.

Perrie, van de Britse meidengroep Little Mix, en voormalig One Direction-ster Zayn Malik hadden tussen 2011 en 2015 een relatie. Ze waren zelfs verloofd. Zayn beëindigde de verloving volgens verschillende bronnen met een sms-berichtje, terwijl Perrie met haar bandleden hun eerste plek in de Britste hitlijsten aan het vieren was. Ouch!

Very excited to be back with new music! #shoutouttomyex Out 16.10.16! Hope you all love it as much as we do! 💜💗

A photo posted by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieeele) on

Sinds november 2015 is Zayn samen met supermodel Gigi Hadid. In een interview met Billboard zei hij over hun relatie: ‘Ik geniet van een goed gesprek, met iemand die over meer kan praten dan alleen maar haar, make-up en kleding. Iemand die iets weet over politiek en wat er in de wereld speelt. Ik hou van vrouwen met een mening.’

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

Perrie repte de afgelopen periode geen woord over Zayn, maar komt nu met het nieuwe nummer van Little Mix behoorlijk scherp uit de hoek. Het lied, Shout Out To My Ex, is nog niet uitgebracht, maar de tekst is al in handen van het Britse tabloid The Sun.

In de lyrics staat onder meer: ‘I hope she gettin’ better seks, Hope she ain’t fakin’ it like I did, babe’. En: ‘Guess I should say thank you, for the “hate yous” and the tattoos, Oh baby I’m cool by the way, Ain’t sure I loved you anyway’.

Tattoo

Hoewel Zayn niet bij naam wordt genoemd, is het duidelijk dat het over hem gaat. Zo zingt de groep onder meer dat het vier lange jaren duurde voor het over was, net als de relatie tussen Zayn en Perrie. Ook refereert het lied aan de tattoo die Zayn van het gezicht van Perrie had. Zayn heeft nog niet gereageerd.

 

 

 

Lees ook:

Bron: The Daily Mail, The Sun, Billboard