Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Sita blikt terug op fijne tijd met Marco Borsato: ‘Ik heb geen gekke dingen met hem meegemaakt’

Zangeres Sita blikt terug op fijne tijd met Marco Borsato: ‘Ik heb geen gekke dingen met hem meegemaakt’

Zangeres Sita blikt terug op fijne tijd met Marco Borsato: ‘Ik heb geen gekke dingen met hem meegemaakt’

Al een aantal weken wordt Marco Borsato ervan beschuldigd dat hij jonge meisjes seksueel heeft misbruikt. Er is een aangifte tegen de zanger ingediend. En zelfs een oud-medewerker zou tegen hem willen getuigen. Collega’s van Borsato nemen het voorzichtig voor hem op en steunen hem. Zo ook zangeres Sita.

Herinneringen

Zangeres Sita blikt terug op haar tijd met Marco Borsato en vertelt dat ze nooit rare dingen met hem heeft meegemaakt. In de tijd waarin ze samenwerkten komen alleen maar goede herinneringen naar boven, vertelt Sita. “In 2002 brachten Marco en ik de single ‘Lopen Op Het Water’ uit die een nummer 1-hit werd. Je kunt wel begrijpen dat ik er toen heel blij mee was. Ik heb een heel fijne tijd gehad en het heeft mijn carrière een flinke boost gegeven”, aldus de zangeres.

Sita vervolgt het gesprek: “Door Marco werd ik voor een ander publiek ook interessant. Ik vind het heel heftig voor hem wat er momenteel gebeurt, maar ik wil er verder niets over kwijt. Ik heb geen gekke dingen met Marco meegemaakt.”

Onzedelijke betastingen

Niet alleen vermeende slachtoffers hebben aangifte gedaan, ook Marco Borsato heeft aangifte gedaan. De zanger heeft aangifte gedaan tegen een 22-jarige vrouw, die hem beschuldigd van ‘onzedelijke betastingen’, laat Borsato via zijn advocaten weten.

Lees ook
Rolf Sanchez reageert op gebeurtenissen rondom vriend Marco Borsato: ‘Heel heftig’

Misbruik

Daarnaast heeft Borsato ook aangifte gedaan tegen de moeder van de jonge vrouw. Dit vanwege ‘uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten’. Een aantal weken geleden vertelde de 22-jarige vrouw dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door Marco. De zaak wordt inmiddels onderzocht door het OMT.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress