Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Maan wil dolgraag kinderen: ‘Ik heb geen idee of het me gegund is’

Zangeres Maan wil dolgraag kinderen: ‘Ik heb geen idee of het me gegund is’

Zangeres Maan wil dolgraag kinderen: ‘Ik heb geen idee of het me gegund is’

Maan (24) zou graag moeder worden over een paar jaar. Dit vertelt ze aan Beau van Erven Dorens in Lago di Beau. De jonge zangeres werd deze week artiest van het jaar bij Qmusic. In de toekomst ziet Maan toch vooral kinderen en huisje, boompje, beestje voor zich.

Maan wil graag kinderen

Momenteel werkt Maan vooral aan haar carrière als artiest en dat is zeker niet zonder succes. Bij de Qmusic Top 40 Awards werd Maan de beste artiest van het jaar en het nummer ‘Blijven slapen’ dat ze maakte met rapper Snelle werd de grootste hit van het jaar. Maan reist voor het programma Lago di Beau af naar Italië, waar ze geïnterviewd wordt door Beau van Erven Dorens.

Als Beau vraagt wat haar toekomstvisie is, heeft Maan haar antwoord al snel klaar. “Ik wil heel graag mama worden”, zegt ze enthousiast. Wel werkt Maan het liefst eerst nog een paar jaar aan haar zangcarrière voordat ze aan kinderen begint. “Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd. Ik weet niet eens of het me gegund is, toch?”, zegt de zangeres over haar kinderwens.

Haar droombeeld? “Ik ga er nu van uit: eind 20 vind ik misschien díé man, dan ga je samen leven en krijg je kindjes en dat. Ik heb geen idee of het me gegund is, ik hoop het van harte.”

Lees ook
Kijkers zijn vol lof over Gordon in ‘Down the Road’: ‘Hoe hij met kwetsbare mensen omgaat is echt geweldig’

Carrière maken

Maan heeft geen haast en geniet nu volop van haar leven als artiest. “Nu ga ik eerst lekker avonturieren, alles zien, meemaken, voelen, proeven en gewoon de wereld ontdekken.” Het is nog even afwachten hoe het komende jaar eruit gaat zien voor de zangeres in verband met corona. Maar als het meezit, staat Maan dit jaar op het podium met haar eigen show in de Ziggo Dome.

Ook is de zangeres momenteel samen met Typhoon te zien in The Voice of Holland als de nieuwe coaches. Het duo kan kiezen uit kandidaten die eigenlijk niet door waren naar de volgende ronde. Deze afvallers zijn in een aparte serie op Videoland te zien, waarbij ze gecoacht worden door Maan en Typhoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress