Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > He said yes! Anouk is op haar knieën gegaan voor grote liefde Dominique

He said yes! Anouk is op haar knieën gegaan voor grote liefde Dominique

He said yes! Anouk is op haar knieën gegaan voor grote liefde Dominique

De maandagochtend begint met romantisch nieuws, want Anouk (45) heeft zojuist bekendgemaakt in het huwelijksbootje te stappen met Dominique Schemmekes (26). De zangeres heeft haar grote liefde verrast met een prachtige ring en dé vraag, terwijl hij geblinddoekt op een stoel zat.

Anouk gaat trouwen

Op Instagram deelt Anouk beelden van het bijzondere moment. “HE SAID YES”, begint de coach van The Voice of Holland bij de video. “Wow, wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn.” Vanwege het coronavirus en de gezondheid van de zangeres heeft Anouk de afgelopen periode weinig tijd met haar gezin door kunnen brengen.

Allergrootste wens in vervulling

In het filmpje horen we Anouk zeggen dat de bal bij haar lag om zich te verloven met Dominique, aangezien hij al “zo’n twintig keer” op zijn knieën is gegaan. “Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan”, vervolgt de blondine. “Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen, Dominique. En ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren.”

Even geduld

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Wel laat Anouk weten dat het nog even gaat duren. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben ?) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt ? Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time ? #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Liefde

Anouk en Dominique hebben inmiddels bijna zes jaar een relatie. Samen kregen ze in 2016 een dochter: Jelizah Rose. Daarnaast heeft de zangeres nog vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe. De Haagse deed eerder uit de doeken dat behalve haar huidige vriend, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. “Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.”

Lees ook
Dominique openhartig over relatie met Anouk: komt er een huwelijk (en misschien tóch nog een kindje)?

Kinderwens

Onlangs deed Dominique een boekje open over zijn relatie met Anouk. Fans vroegen zich toen massaal af of de twee plannen hadden om ooit te trouwen. “Dat moet je aan haar vragen!”, was zijn enige antwoord. Wel zei hij zeker te weten dat hij niet meer kinderen wil. “Nee, zes is cool”, aldus de basketballer destijds. Hoewel een samengesteld gezin misschien soms wel even wennen kan zijn, had hij geen moeten om te bonden met de kinderen van Anouk. “Nee hoor, ze zijn zo liefdevol.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My baby girl??❤️

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to my lovely wife and the mother of our children. You make me happy and proud of the things we built together❤️? @anouk #staysafe #loveyou

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

5 years together with the love of my life? @anouk

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#TB #Familyfirst❤️ @benjahminzs @dayounginej @phoenixstotijn @anouk photo by @demarcdegroot

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Beeld: Brunopress, Instagram