Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze zanger speelt dit jaar Judas in The Passion

Deze zanger speelt dit jaar Judas in The Passion

Deze zanger speelt dit jaar Judas in The Passion

Dit jaar vindt het indrukwekkende live-spektakel The Passion plaats in de Friese hoofdstad Leeuwarden. En niemand minder dan zanger Roel van Velzen kruipt ditmaal in de huid van Judas. Dit werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de uitzending van Jinek.

De rol van Judas is een indrukwekkende rol om neer te zetten. Onder andere Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge en Jamai Loman gingen Roel van Velzen al voor. Op de website van de EO heeft de Roel van Velzen gereageerd op de bekendmaking dat hij de rol dit jaar zal spelen.

“Wat je ook gelooft, Jezus was een voorvechter van oprechtheid, moed, liefde, respect, eerlijkheid. Zo zou iedereen willen zijn. Dat vind ik het mooie van hem. The Passion wordt ieder jaar groter en beter. Dat is super gaaf om te zien. Ik denk dat mensen het fijn vinden om – juist in deze tijd – bij elkaar te komen. De wereld staat in brand, maar met Pasen is er een verhaal dat ons hoop geeft.”

Eerder werd al naar buiten gebracht dat Dwight Dissels de rol van Jezus zal gaan spelen in The Passion. Omri Tindal speelt Petrus, Kefah Allush zal de rol van verslaggever vertolken en Elske DeWall speelt Maria dit jaar. Bij Jinek werd gisteravond tevens bekend gemaakt dat Remco Veldhuis de verteller van The Passion 2017 is.

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: