Je bent hier: Home > Celebs > Yvon Jaspers erg aangeslagen: vrouw (59) van boer Hans overleden

Yvon Jaspers erg aangeslagen: vrouw (59) van boer Hans overleden

Celebs
Yvon Jaspers erg aangeslagen: vrouw (59) van boer Hans overleden

Boer zoekt Vrouw heeft verdrietig nieuws bekendgemaakt. Anneke, de vrouw van boer Hans, is op 59-jarige leeftijd overleden. De twee deden in 2006 mee aan het populaire programma en waren sinds die tijd een stel.

Lees ook
Oh no! Dit steady ‘Boer zoekt vrouw’-koppel is niet langer samen

Kort ziekbed

In oktober werd er bij Anneke lymfeklierkanker ontdekt. De behandeling die ze kreeg, mocht helaas niet baten. Op 1 januari is Anneke overleden.

Reactie

Het overlijden van Anneke kwam als een schok voor de andere boeren uit dat jaar, de redactie en presentatrice Yvon Jaspers. Op de site van het programma schrijft Yvon: “Ik herinner me nog zo goed twaalf jaar geleden, Hans op zijn motor, alleenstaande boer met vier kinderen. Anneke, ook alleen met vier kinderen. Ze waren een prachtig stel.”

Kleinkinderen

“De keukentafel zat plotseling helemaal vol met acht kinderen en hun aanhang”, vervolgt de presentatrice. “En al snel werden ze trotse opa en oma van deze grote familie. Elk seizoen kwam Anneke trouw mee naar het Boer zoekt Vrouw-feest. Enthousiast vertellend over haar kleinkinderen. Zo betrokken en liefdevol. Het is intens verdrietig dat Hans en de kinderen haar nu al moeten missen… Wij wensen hen heel veel sterkte.”

Anneke is dinsdag gecremeerd in aanwezigheid van haar dierbaren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV