Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yuki verliest in ‘De slimste mens’ door een domme fout en Twitter gaat los

Yuki verliest in ‘De slimste mens’ door een domme fout en Twitter gaat los

Yuki verliest in ‘De slimste mens’ door een domme fout en Twitter gaat los

Gisteravond ging Yuki Kempees, bekend van KrisKross Amsterdam en Expeditie Robinson, de strijd aan in het programma De slimste mens. Zijn mededeelnemers waren radiopresentator Wouter Bouwman en regisseur Johan Nijenhuis. Waar hij in Robinson ver is gekomen, viel hij hier al in de eerste uitzending al af.

In de een-op-een tegen Wouter verloor Yuki door een domme fout. Wouter mocht daarom door naar de volgende aflevering en uiteindelijk werd Nijenhuis de slimste van de dag.

Verkeerde inschatting

Yuki probeert de dagfinale van De slimste mens tactisch te spelen, maar vergeet één cruciaal ding. Hij wacht tijdens een vraag tot hij minder secondes heeft dan Wouter, omdat hij geen antwoorden meer weet. Echter maakt hij hierbij een verkeerde inschatting. Hij houdt er geen rekening mee, dat hij dit trucje doet op het moment dat Wouter nog aan de beurt is.

Van zijn à propos

Door de verkeerde inschatting is Yuki van zijn à propos en klapt hij dicht bij een vraag over MTV. Deze vraag zou makkelijk voor hem moeten zijn, omdat het naar eigen zeggen ‘zijn vakgebied is’. Door zijn black-out weet hij geen goede antwoorden meer op te noemen en wacht met nog 31 seconden op de klok tot de tijd over is.

Lees ook
André Hazes geniet samen met nieuwe liefde Anne Rose van vakantie in Spanje

Sportief

Presentator Philip Freriks en Wouter snappen niets van zijn actie. Zo zegt Wouter: “Wat doe je nou?”. Al noemt Philip zijn actie ‘sportief’. Kijkers zijn verbaasd over Yuki zijn ontactische zet en het laten aflopen van de tijd. Ze gaan massaal los op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: NPO