Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe voegt zich bij ‘gênante-moeders-club’: Xess Xava schaamt zich voor mama

Yolanthe voegt zich bij ‘gênante-moeders-club’: Xess Xava schaamt zich voor mama

Yolanthe voegt zich bij ‘gênante-moeders-club’: Xess Xava schaamt zich voor mama

Doordat Yolanthe en Xess Xava in Los Angeles wonen en nog geregeld voor familiebezoek naar Nederland komen, zijn ze vaak te vinden op het vliegveld. Om de tijd te doden, doet de presentatrice een grappig spelletje met haar zoon. Maar wat die ‘malle mama’ nú doet, kan écht niet, vindt Xess.

#Gênantemoeders

Na een vlucht wachtten Yolanthe en Xess op hun koffers. En tja, wat kun je dan doen om jezelf te vermaken? De presentatrice trok haar lolbroek aan en kroop door de benen van haar zoontje, over de grond van het vliegveld. Hoewel Xess heel hard moet lachen om zijn moeder, keurt hij haar gekke gedrag ook een beetje af. ‘Kan echt niet,’ roept het jochie als Yolanthe door zijn poortje kruipt.

Go Yo!

Yolanthe’s volgers moeten hard lachen om haar video. “Mama’s: ‘Kinderen niet op de grond, hier lopen duizenden mensen per dag’. Yolanthe: ‘Heb lol in je leven'”, grapt een fan. “Kan echt wel”, schrijft een andere fan. “Geweldig dat je dat gewoon op een openbaar terrein doet.”

Lees ook
Na loodzwaar 2019: wéér een zware tegenslag voor Yolanthe?

Moeilijke tijd

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het “meerdere malen verknald had”. De voetballer heeft bevestigd dat de breuk definitief is. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet. Bij Jinek gaf ze afgelopen najaar aan dat het “goed” met haar gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je dan toch op je koffers moet wachten..??‍♀️ #KanEchtNietZegtDie

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress