Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hint Yolanthe met deze mysterieuze tekst bij trouwjurkfoto op terugkeer bij Wesley?

Hint Yolanthe met deze mysterieuze tekst bij trouwjurkfoto op terugkeer bij Wesley?

Hint Yolanthe met deze mysterieuze tekst bij trouwjurkfoto op terugkeer bij Wesley?

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zijn al ruim een jaar niet meer samen. Wesley maakte zich meerdere malen schuldig aan overspel, wat hem zijn huwelijk kostte. De breuk schudde hem wakker en de voormalig topvoetballer heeft diverse keren laten vallen niets liever te willen dan Yolanthe terug in zijn armen. Een nieuwe post van de knappe brunette doet nu vermoeden dat zij hem mogelijk vergeven heeft en besloten heeft de relatie met de vader van haar zoontje een nieuwe kans te geven…

Andere koek

Op Instagram deelt Yolanthe een werkelijk waanzinnige foto van zichzelf in een bruidsjurk, eenzaam rennend door een leeg park. Volgers van de actrice hebben haar de laatste tijd vaker voorbij zien komen in bruidsjurk, want Yolanthe zit momenteel volop in de opnames van de romantische nieuwe film Just Say Yes. Toch lijkt deze laatste post iets minder ‘gewoon’ dan de vorige jurkfoto’s…

Spaans

Naast de foto valt namelijk een opmerkelijk bijschrift te lezen. De op Ibiza geboren Yo schrijft in het Spaans: “No veo la miseria, sino toda la belleza que aún nos queda“. Vertaald in het Nederlands komt dat ongeveer neer op: “Ik zie de ellende niet, maar al het moois dat we nog hebben”. Een tekst die niet zo zeer iets te maken lijkt te hebben met de film waar ze in speelt, maar des te meer lijkt te verwijzen naar een mogelijke liefdeshereniging met Wesley. Did she ‘just say yes’ again?

Woordenbrij

Op Instagram tikt de foto na een uur al bijna 15.000 likes aan en regent het complimenten. Wat betreft het bijschrift lijkt het kwartje echter nog nauwelijks bij iemand te vallen, onder wie mede-romcomexpert Jim Bakkum (te zien in de vandaag verschenen trailer van Casanova’s). Hij laat grappend weten dat hij geen idee heeft wat er staat. “Ja, dat zeg ik ook altijd als ik in een vieze trouwjurk door het park loop.”

‘Voorzichtig aan het daten’

Wesley en Yolanthe zouden volgens bronnen afstevenen op een huwelijkshereniging. De oud-voetballer liet al meerdere keren weten er vertrouwen in hebben dat hij in de toekomst weer met zijn gezin onder één dak kan gaan wonen. Zijn naar LA verhuisde geliefde is voor de filmopnames in Nederland en de twee, die nog altijd niet officieel gescheiden zijn, lijken die tijd te gebruiken om te kijken of een verzoening mogelijk is. “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand”, vertelde een goed ingevoerde bron nog geen twee weken geleden aan Story. “Ze willen elkaar in alle rust terugvinden.”

Lees ook
Yolanthe openhartig over ‘turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

‘Wesley moet hard zijn best doen’

De bron meldde verder dat Wesley nog altijd ‘stapelgek’ is op Yolanthe en dat hij er de afgelopen maanden alles aan gedaan heeft om haar ervan te overtuigen dat hij veranderd is. “Dat heeft Yolanthe gezien en om die reden heeft ze hem een tweede kans gegeven. Dat Yolanthe haar hart opnieuw voor Wesley heeft geopend, betekent niet dat ze weer terug bij elkaar zijn. Wesley zal hard zijn best moeten doen om Yolanthe weer voor zich te winnen, maar de belangrijke eerste stap is gezet.” Zou dat de voetballer inmiddels gelukt zijn? Yolanthe liet in juli nog weten altijd van Wesley te zullen blijven houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No veo la miseria, sino toda la belleza que aún nos queda ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Today my little big love came to visit me on set and that made me so happy!! He’s my all, my hero, my heart! ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress