Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe verbaast fans met compleet ander kapsel

Yolanthe verbaast fans met compleet ander kapsel

Yolanthe verbaast fans met compleet ander kapsel

Gisteren verscheen een heel nieuw kapsel van Yolanthe Cabau op Instagram. De foto is gemaakt in Amsterdam, waar de actrice en presentatrice poseert op de Dam. 

Fans raken niet uitgepraat over haar haren én haar opvallende schoeisel.

Lastig lopen

De outfit van Yolanthe bestond uit donkergekleurde broek, bijpassend topje en felgekleurde hoge hakken. ‘Wat is je favoriete stad?’ Staat er onder de post. Naast antwoorden van de vraag, kreeg Cabau ook opmerkingen over haar schoenen. ‘Als je op die hakken de hele dag op steentjes zonder te vallen neem ik mijn petje voor je af😂😂’, zegt een volger onder de post. Het ging niet eens over de outfit, maar puur over de hoogte van haar hakken. ‘Met die hakken over de Dam lopen, chapeau👍🏻😉’, zegt nog een fan. Gelukkig waren het positieve reacties.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Tweede kindje voor Estavana Polman of liever trouwen? Hij heeft zijn eerste huwelijk al verknald

Cultuur

Yolanthe laat weten in een gesprek met RTL Boulevard, wat haar wensen voor de toekomst zijn. Ze liet niet weten wat haar favoriete stad is, maar Yolanthe liet wel weten dat ze nog veel landen wil bezoeken en culturen leren kennen.  ‘Het lijkt me leuk om een keer een Spaanse rol te spelen.’ Ze wil namelijk nog veel verschillende rollen spelen in de toekomst. En natuurlijk is daar nog altijd die kinderwens. ‘Ik zou nog wel een keertje moeder willen worden’, bewaarde Yolanthe voor het laatst. Er staat dus nog veel op de planning voor de bekende moeder, maar voor nu loopt ze zelfverzekerd rond met een nieuw kapsel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress