Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe blijft positief in moeilijke periode: ‘Komt zoals het komt’

Yolanthe blijft positief in moeilijke periode: ‘Komt zoals het komt’

Celebs
Yolanthe blijft positief in moeilijke periode: ‘Komt zoals het komt’

Yolanthe Cabau maakt een verdrietige tijd door. Toch blijft ze ondanks de tegenslagen positief in het leven staan, en dat wil ze ook meegeven aan haar fans.

Er is geen betere plek om even bij te komen dan het strand. Yolanthe waait lekker uit, en dat lijkt haar goed te doen. De kalmerende zee zet haar aan het denken. “Soms moet je gewoon meegaan op de golven”, schrijft ze bij de strandfoto waarop ze glimlachend staat. Hiermee lijkt ze te doelen op de breuk met Wesley.

Uit elkaar

Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde afgelopen juli dat ze officieel uit elkaar zijn.

Lees ook
TĂ© lief moeder-zoonmoment: Yolanthe knuffelt erop los met Xess Xava

Vertrouwen in de liefde

Ondanks de breuk, is Yolanthe het vertrouwen in de liefde niet verloren. “Ik geloof dat liefde geen pijn doet, maar dat de keuzes van mensen naar elkaar toe pijn kunnen doen. Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn”, vertelde ze eerder in Grazia. “Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken.” Ze sluit af: “Nu zit ik middenin een proces waarin er veel gebeurt. Ik hoop dat ik, als ik deze periode achter me heb gelaten, kan zeggen dat het me sterker heeft gemaakt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sometimes you just have to go with the waves 🌊

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram