Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe: ‘Een tweede kindje is van harte welkom’

Yolanthe: ‘Een tweede kindje is van harte welkom’

Celebs
Yolanthe: ‘Een tweede kindje is van harte welkom’

Yolanthe Sneijder Cabau en haar man Wesley zijn de trotse ouders van zoontje Xess Xava. Nu hij ruim een jaar is, zou het glamourkoppel héél graag een tweede kindje willen. In een openhartig interview aan Privé laat Yolanthe weten dat ze zonder twijfel opnieuw een medisch traject in zou gaan als zwanger raken op de natuurlijke wijze niet mocht lukken.

Lees ook: Zó vierde Yolanthe haar verjaardag

De 32-jarige presentatrice vertelt dat ze alle hormoonschommelingen, behandelingen en spanningen voor lief neemt, mocht het noodzakelijk zijn dat er opnieuw hulp nodig is voor een zwangerschap. ‘Als de artsen aangeven dat we er hulp bij nodig hebben, dan doen we dat. Ik vind ook mijn uiterlijk en lijntje in het niet vallen bij het geluk en de liefde van mijn gezin. Een compleet knus gezin aan de keukentafel is mijn droom. We zullen zien; nog een kind is van harte welkom en we zijn er klaar voor,’ vertelt Yolanthe.

Of het tweede kindje van Yolanthe en Wesley ook in Istanbul geboren zal worden, is nog niet duidelijk. Bronnen melden dat de Roberto Mancini, voormalig trainer van Wesley bij Inter Milan en Galatasaray, hem maar wat graag mee wil nemen naar zijn nieuwe club AS Roma. Of dit ook écht zal gaan gebeuren, is nog onduidelijk.

…she loved a little boy very very much, even more than she loved herself 💕

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Bron: Privé

Shoppen is altijd een goed idee