Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe openhartig in ‘Beau’: is er al ruimte voor een nieuwe liefde in haar leven?

Yolanthe openhartig in ‘Beau’: is er al ruimte voor een nieuwe liefde in haar leven?

Yolanthe openhartig in ‘Beau’: is er al ruimte voor een nieuwe liefde in haar leven?

Gisteren in Beau vertelde Yolanthe (36) behalve over haar nieuwe fitnessplatform óók meer over haar breuk met Wesley Sneijder (36), haar nieuwe leven in Amerika en of er al ruimte is voor een nieuwe man in haar leven.

Nederland ontlopen

Yolanthe woont momenteel met zoontje Xess Xava in Amerika en is eigenlijk niet tot nauwelijks nog in Nederland op de buis te zien. Is dat een bewuste keuze? Cabau geeft toe dat ze de media in Nederland wel bewust een tijdje heeft gemeden. “Als er vervelende dingen gebeuren of je voelt je verdrietig – noem het maar op – en je weet zelf niet zo goed hoe je het op moet lossen… Als ze dan met camera’s en vragen komen, dat maakt het er niet makkelijk op.”

Carrière

In Los Angeles werkt ze hard aan haar carrière: ze volgt daar dan ook acteerlessen. Ook is er ruimte om af en toe wel stil te staan bij het hier en nu. Dat doet Yolanthe door onder meer te mediteren. “Ik denk dat ik heel veel jaren in een sneltrein heb beleefd. Mijn carrière en alles wat er gebeurde kwam op televisie… Ik was altijd bezig voor anderen en met anderen. […] Ik ben nooit stil gaan staan om te beseffen dat ik zelf ook compleet ben.”

Lees ook
Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Nieuwe liefde?

Hoewel ze geen spijt heeft dat ze haar ex Wesley Sneijder al die tijd overal gevolgd heeft en haar eigen carrière op een laag pitje moest zetten, is ze wel tot een inzicht gekomen. “Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken.” Het is dus nu écht tijd voor haarzelf en daar heeft ze niet per se een nieuwe vlam bij nodig. Maar: zeg nooit nooit. ‘Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still