Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe neemt emotioneel afscheid op Ibiza: ‘Het is zo zonde’

Yolanthe neemt emotioneel afscheid op Ibiza: ‘Het is zo zonde’

Yolanthe neemt emotioneel afscheid op Ibiza: ‘Het is zo zonde’

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een dierbaar pand dat al jaren in de familie Cabau zat, met pijn in haar hart verkocht. Een emotioneel afscheid, wat voor een stortvloed van emoties zorgt bij de actrice. Het pand was van haar overleden vader, en de verkoop rakelt dan ook allerlei herinneringen bij de actrice op.

Erfgoed op Ibiza

De vader van Yolanthe overleed overleed in 2007. Hij werd slechts 53 jaar. De man had meerder panden op het Spaanse feesteiland Ibiza, waar Yolanthe en haar broer en zussen veel tijd doorbrachten als kind. Ook nu is de actrice er nog veel te vinden. De verkoop van het erfgoed van haar vader raakt haar dan ook diep, vertelt ze aan Privé.

Mooie herinneringen

“Het erfgoed dat mijn vader aan mij, mijn zussen en mijn broers heeft nagelaten, heeft elk een eigen verhaal”, zegt ze tegen het blad. “Soms gaat het om mooie herinneringen, soms om verdrietige. Met bepaalde panden of grond hebben we toekomstplannen, maar veel ervan gaan we verkopen. Omdat het gewoonweg zonde is dat er al zo lang niets mee gebeurt.”

Lees ook:

Geen vlechtjes meer voor Xess Xava: zoontje Yolanthe heeft nu een prachtige bos met krullen

Toekomst

“Ooit was het een mooi succesvol restaurant met een enorme tuin”, vertelt ze over het Spaanse pand dat ze verkoopt. “Alle locals op Ibiza kennen het. Het is inmiddels al jaren dicht. Wes en ik hadden er verschillende plannen mee, maar dat is door de omstandigheden allemaal anders gelopen. Voor nu ligt het er zo bij. Het is zonde. Het doet pijn. Maar wie weet wat daar in de toekomst voor moois terugkomt.”

Xess Xava

Het weerzien van het pand raakte haar diep, zo laat ze weten. “Dat ik het zo weer zag, kwam wel binnen. Xess Xava is nu vijf jaar en op zijn leeftijd kwam ik vaak in dat restaurant. Het raakte me om er nu met hem te lopen’, aldus Yolanthe.

Bron: Shownieuws | Beeld: Bart Honingh voor Flair