Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe mist zoontje Xess Xava

Yolanthe mist zoontje Xess Xava

Yolanthe mist zoontje Xess Xava

Presentatrice en actrice Yolanthe is een bezig bijtje. Voor de opnames van haar nieuwe progamma ‘Reunited’ is ze ontzettend druk, en reist ze de hele wereld over. Daar is ze ontzettend dankbaar voor, maar het succes heeft ook een keerzijde voor de jonge moeder. 

‘Mommy misses you’
Yolanthe liet op social media namelijk weten dat ze haar zoontje Xess Xava ontzettend mist. Op zowel Instagram als Twitter laat ze dit weten, door een lieve foto van haar zoontje te delen met een openhartig onderschrift. Ze schrijft bij de foto dat ze hem ontzettend mist en dat hij de reden is voor alles wat ze doet: “Everything I do, I do it for you my little angel. Mommy misses you“, luidt het onderschrift.

Opnames
Het programma waar Yolanthe momenteel zo druk mee is, is het nieuwe RTL4 programma ‘Reunited’. In het programma worden mensen herenigd met bijvoorbeeld een geliefde in de gevangenis, een verloren zoon, een biologische ouder, een zoekgeraakte zus of broer. De afgelopen dagen was de vrouw van Wesley Sneijder in Haïti waar ze onder meer een weeshuis bezocht voor de opnames van het programma.

Bekijk hieronder de foto die Yolanthe op Instagram deelde.

Ook deelde ze een aantal foto’s en video’s van haar reis naar Haïti.

https://www.instagram.com/p/BKD8ZeijeA_/?taken-by=yolanthecabau

Bron: Telegraaf, Instagram.

Lees ook: