Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe kan na breuk nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen

Yolanthe kan na breuk nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen

Celebs
Yolanthe kan na breuk nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen

Yolanthe kan na de breuk met ex-geliefde Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. ‘Na al die jaren is Wesley’s familie ook mijn familie geworden. Ik houd zielsveel van zijn ouders’, aldus Yolanthe in een interview met VROUW.

Yolanthe heeft afgelopen jaar veel succes gehad in haar acteercarrière en andere grote projecten. Zo speelde ze in de bioscoophit F*ck de liefde, introduceerde haar kinderkledingmerk, speelde de hoofdrol in de serie DNA en haalde meer dan een miljoen op met de inzamelingsacties voor haar stichting Free a Girl die de strijd aangaat tegen kinderprostitutie. Maar 2019 is daarnaast ook een van de zwaarste jaren uit haar leven. Dat heeft maken haar stukgelopen huwelijk met Wesley. Aan VROUW vertelt Yolanthe: “Dit jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn.”

Lees ook: Yolanthe blikt terug op 2019: ‘Het was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven’

Moeder vs actrice 
Dat Yolanthe het afgelopen jaar dus druk heeft gehad is nogal zacht uitgedrukt. Naast de drukte is ze ook nog moeder voor 4-jarig zoontje Xess Xava. Haar projecten, zoals lange draaidagen op set, combineren met een kind kan nogal lastig zijn. Gelukkig kan de actrice voor opvang van haar zoontje altijd rekenen op de ouders van Wesley. ‘Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen,’ vertelt ze.

Kerstmis
In het interview werd de actrice ook gevraagd wat haar plannen voor Kerst waren sinds ze momenteel met haar zoontje in Los Angeles woont. Daarop antwoord ze: “De kans is groot dat we voor Kerstmis terugvliegen naar familie in Nederland of eventueel op Ibiza. Met z’n allen naar de nachtmis gaan, hoort er wel bij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee