Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Yolanthe is niet zwanger’

‘Yolanthe is niet zwanger’

‘Yolanthe is niet zwanger’

De mysterieuze tweet van Yolanthe zorgde dit weekend voor allerlei speculaties. Verwachten de presentatrice en haar man misschien een tweede kindje?

Haar manager reageerde ontkennend op de geruchten. “Door alle reizen die Yolanthe op dit moment maakt voor haar nieuwe programma, denk ik niet dat ze zwanger is,” zei hij vanochtend tegen RTL Boulevard.

Yolanthe beviel in oktober vorig jaar van een zoontje, de schattige Xess Xava, en is stiefmoeder van de zoon van man Wesley Sneijder, de 9-jarige Jessey. De periode voor haar eerste zwangerschap was voor de presentatrice bijzonder zwaar, ze kreeg hormoonbehandelingen omdat het natuurlijk zwanger worden niet lukte.

How much I love you and you!! Jessey & Xess Xava ❤️❤️ #GS #CimBom

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

Logischerwijs hielden Wesley en Yolanthe deze informatie voor zichzelf, maar toen Yolanthe met een opgezwollen gezicht -van de hormonen- verscheen bij Humberto Tan’s RTL Late Night kreeg ze een storm van kritiek te verwerken over haar vermeende chirurgische ingrepen.

Groot gezin

Later vertelde ze openhartig in het programma Linda’s Zomerweek hoeveel verdriet dat haar had gedaan – en hoe blij was toen ze na de behandelingen zwanger bleek te zijn.

Wesley en Yolanthe hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een groot gezin willen, ze spraken allebei al eerder over de warme band die ze hebben met hun broers en zussen.

Zelf heeft Yolanthe nog niet gereageerd op de geruchten over haar zwangerschap, maar eerder deelde ze via Instagram wel een foto waarin ze aan het de zee zit samen met Xess en van haar handen een hartje maakt.

Bij de foto schrijft ze “where life begins and love never ends” – of zou het dan toch…?

Where life begins & love never ends.. ❤️

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

 

 

 

 

Lees ook:

Bron: RTL Boulevard, AD.nl, Nu.nl/Beeld: Instrahram: Yolanthe Cabau