Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe zoekt een nieuwe liefde: ‘Kleine, kale mannen maken óók kans’

Yolanthe zoekt een nieuwe liefde: ‘Kleine, kale mannen maken óók kans’

Yolanthe zoekt een nieuwe liefde: ‘Kleine, kale mannen maken óók kans’

Yolanthe Cabau staat na de scheiding met Wesley Sneijder weer open voor een nieuwe liefde. “Alle mannen maken een kans,” vertelde ze aan Frank Dane in de Ochtendshow van Radio 538. 

Yolanthe over haar privéleven

Yolanthe vertelde heel open over haar privéleven. Ze vertelde over berichten die ze krijgt op Instagram. “Ik moet zeggen dat ik niet door al mijn DM’s heen ga. Het is best wel veel inderdaad en er zitten wel gekke berichten tussen. Tot nu toe heb ik nog geen leuke man gevonden via Instagram.”

Kleine kale mannen

“Maken kleine kalende mannen ook een kans?”, vraagt sidekick Jelmer Gussinklo met een knipoog naar haar ex-man Wesley. Yolanthe: “Ja, die maken ook kans. Waarom niet? Het zou gek zijn als ik nu zou zeggen dat het niet zo is. Ik ben klaar voor het leven, dus bring it on.

De tekst gaat verder onder de video. 

Werk

Yolanthe heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan haar de nieuwe romcom Liefde zonder Grenzen die half oktober uit komt. In de Ochtendshow stelde Frank Dane verschillende vragen aan Yolanthe. Na een tijdje kwam de vraag of zij en Jim Bakkum familie waren. De moeders van Jim en Yolanthe lijken namelijk sprekend op elkaar!

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lees ook
Yolanthe Cabau is klaar met alle vragen over huwelijk met Wesley Sneijder

Xess Xava

Yolanthe woont samen met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles. “Pas toen het relatieschip ten onder ging, ben ik gaan nadenken over wat er precies is gebeurd en hoe het is gebeurd. En nu vind ik het vooral heel belangrijk dat Xess onbezorgd en veilig opgroeit. Ik zal ongetwijfeld dingen fout doen en die zal ik later ongetwijfeld te horen krijgen. Maar ik zal in ieder geval weten dat ik er alles aan heb gedaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress