Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe zou intiem contact hebben gehad met déze BN’er

Yolanthe zou intiem contact hebben gehad met déze BN’er

Yolanthe zou intiem contact hebben gehad met déze BN’er

Al langere tijd gaan er verschillende geruchten rond over Yolanthe Cabau (36) en Donny Roelvink (23). De twee zouden namelijk een relatie hebben. De relatie tussen Donny en Janice Blok (29) strandde ook afgelopen maand. Is dat toeval? Want op Radio538 heeft Dave Roelvink (27) nu laten weten dat zijn broertje en Yolanthe hebben afgesproken. 

Dave werd tijdens de ochtendshow van Radio538 de hemd van het lijf gevraagd. Hij geeft dus ook toe dat Donny en Yolanthe inderdaad contact hebben gehad met elkaar.

Knappe kinderen

Maar of ze nou ook een relatie hebben? ‘Poeh, dat worden wel knappe kinderen dan hé?’, reageert Dave lachend op de vraag. Maar daarna geeft hij meer duidelijkheid. Het zou volgens hem alleen op vriendschappelijke basis zijn. Ze hebben twee keer samen een drankje gedronken onder het toezicht van meerdere mensen.

Vriendschap

Maar de radio-dj’s geloven dit verhaal niet helemaal en proberen dan ook nog dieper te graven. ‘Ja, ze kennen elkaar gewoon en ze zijn naar een feestje geweest. Volgens mij is er verder helemaal niks meer aan de hand dan vriendschap. Ik kan het niet spannender maken dan het is’, vertelt hij.

Lees ook
Yolanthe Cabau doet een boekje open over haar liefdesleven: ‘Ik geef mijn hart zonder grenzen’

Statement

Eerder gingen er al geruchten dat het niet meer zo lekker liep tussen Donny en Janice. Afgelopen maand hebben de twee dan ook bevestigd niet meer samen te zijn. ‘Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben’, liet Janice onlangs nog weten in een statement op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress