Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoopt Yolanthe óók op een verzoening met Wesley? ‘Ik laat het gewoon op me af komen’

Hoopt Yolanthe óók op een verzoening met Wesley? ‘Ik laat het gewoon op me af komen’

Hoopt Yolanthe óók op een verzoening met Wesley? ‘Ik laat het gewoon op me af komen’

Vorige week vertelde Wesley Sneijder (37) nog dat hij enorm hoopte op een verzoening met Yolanthe Cabau (36). In Villa Oranje vertelde de oud-voetballer over de fouten die hij heeft gemaakt in zijn huwelijk met de actrice en dat hij daar veel spijt van heeft. In een interview met RTL Boulevard heeft Yolanthe daarop gereageerd. 

Yolanthe en Wesley

Volgens Wesley is het terugwinnen van zijn ex Yolanthe in zijn leven op dit moment van groot belang. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.” De oud-voetballer van onder andere Oranje blijft in ieder geval wel hoop houden: “Ik zal er hard voor moeten knokken.” Hij is Yolanthe dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan heeft. “Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.”

Focus

Maar hoe denkt Yo eigenlijk over Wesley’s uitspraken? In een interview met RTL Boulevard laat de actrice weten dat Sneijder er in ieder geval wél echt voor zou moeten knokken. Ze zegt: “Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer het te laten en me te focussen op dingen die ík belangrijk vind. Ik voel me fijn over wie ik ben en ik denk dat het fundament is in het leven.”

Maatjes

Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley en Yolanthe na net minder dan 10 jaar uit elkaar in 2019. Die scheiding heeft er flink ingehakt, vooral bij Yolanthe. Maar ook zij hoopt “voor altijd maatjes te kunnen blijven”.

Pittige periode na scheiding

“Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt”, vertelde Yolanthe eerder al in Veronica Superguide over de periode vlak na haar scheiding. Toch snapte ze de aandacht wel. “Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten”, zegt Yolanthe.

Hartenpijn

“Mensen willen het ook weten als er dieptepunten zijn. Dat begrijp ik. Maar als je de persoon in kwestie bent, je niet goed voelt, met hartenpijn je huis uit komt en dan steeds gefotografeerd wordt… dat is heel lastig”, laat de actrice weten.

Lees ook
Stralende Yolanthe deelt té lieve foto’s met zoontje: ‘Wat lijkt hij veel op jou’

Verhuizen naar LA

Om die reden besloot Yolanthe ook samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. “Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt.” Een goede keue voor de presentatrice die daar volledig zichzelf kon zijn. “Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid”, aldus Yolanthe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress