Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe deelt schattige video: zoontje Xess Xava heeft een echte talenknobbel

Yolanthe deelt schattige video: zoontje Xess Xava heeft een echte talenknobbel

Yolanthe deelt schattige video: zoontje Xess Xava heeft een echte talenknobbel

Yolanthe Cabau (36) woont momenteel in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava (6). De twee zijn onafscheidelijk en haar zoontje komt vaak voorbij op Yolanthe’s social media. Vandaag deelt de actrice een heel lief filmpje van Xess waarin hij vertelt dat hij maar liefst drie talen kan spreken.

Xess Xava spreekt drie talen

De 6-jarige Xess Xava is heel pienter en kan maar liefst drie verschillende talen spreken. In een lieve Instagram-video spelen Yolanthe en Xess een spelletje. “Ik heb drie knopjes: Nederlands, Spaans, Engels”, zegt het jochie. “En wat moet ik daar mee doen?”, vraag z’n moeder. “Op een knopje drukken”, zegt Xess met een grote glimlach. Op commando vertelt Xess diverse dingen in het Spaans, Engels en Nederlands. Wauw, wij zijn onder de indruk van de talenknobbel van Xess!

Het spreken van drie talen is niet het enige waar de kleine goed in is. In de video vertelt hij ook dat hij na het talenspel lekker gaat skiën. Hij heeft er overduidelijk heel veel zin in. Bekijk de schattige video hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Chantal Janzen komt met nieuwe dramaserie over samengestelde gezinnen: ‘Familie is het allerbelangrijkste in mijn leven’

Reacties

Volgers zijn onder de indruk van de talenknobbel van de jonge Xess. “🥰 Je doet het goed moeder! Leuk om hem zo te zien met sporten skiën zwemmen 3 talen spreken en bezig zijn met van alles. #yolanthecabau“, zegt een volger. “Wat een heerlijk mannetje is het toch.😍 “, reageert een ander.

Yolanthe woont momenteel alleen in Los Angeles met haar zoontje, maar ruimte voor een relatie is er momenteel niet. Door het mannenblad FHM werd Yolanthe Cabau begin december uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. “Superlief en een heel groot compliment”, reageerde Yolanthe. “Ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met m’n zoontje Xess. Ik ben niet op zoek naar een relatie”, zei ze toentertijd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress