Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe lijkt weer helemaal terug te zijn: ‘Je straalt!’

Yolanthe lijkt weer helemaal terug te zijn: ‘Je straalt!’

Celebs
Yolanthe lijkt weer helemaal terug te zijn: ‘Je straalt!’

Yolanthe heeft een zware periode achter de rug. Begin maart kondigden de brunette en haar geliefde Wesley Sneijder hun scheiding aan en vanaf dat moment liet ze nog maar weinig van zich horen. Niet lang geleden doorbrak ze de radiostilte en nu lijkt ze er weer helemaal bovenop te zijn.

Via Instagram deelt Yolanthe een nieuwe foto waarop te zien is hoe ze een blik over haar schouder werpt. Hierbij lacht ze van oor tot oor. “Where focus goes, energy flows“, schrijft ze bij de foto.

Goede energie

De vrolijke uitstraling van Yolanthe levert de Temptation Island VIPS-presentatrice een hoop complimenten op. “Wat zie je er prachtig uit. Je straalt!”, reageert een fan. Een ander schrijft: “Mooie glimlach… laat de goede energie maar weer lekker stromen.”

Photoshop

Niet alleen haar stralende lach valt haar volgers op, ook kan Yolanthe rekenen op een hoop reacties op haar bilpartij. De meeste mensen reageren vol lof, maar er zit ook een enkeling tussen die zich afvraagt of het kiekje bewerkt is. “Is dit gefotoshopt?”

Lees ook
Yolanthe: ‘Soms wist ik niet wat ik moest doen, omdat het zo heftig was’

Geen verzoening

Onlangs zijn Wesley en Yolanthe een paar keer samen gespot. Maar geruchten dat de twee weer bij elkaar zouden zijn, werden officieel ontkend door onder anderen Yolanthe’s manager Xenia Kasper – die haar belangrijke cliënte nooit voor het hoofd zou stoten door daarover publiekelijk te liegen – en bekenden van Wesley en Yolanthe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” 🍭

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee