Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe ziet het niet meer goedkomen tussen haar en Wesley: ‘Ik kan er nog om huilen’

Yolanthe ziet het niet meer goedkomen tussen haar en Wesley: ‘Ik kan er nog om huilen’

Yolanthe ziet het niet meer goedkomen tussen haar en Wesley: ‘Ik kan er nog om huilen’

Yolanthe Cabau schittert binnenkort weer op het witte doek in de nieuwe film Liefde zonder Grenzen. Voor de actrice is het stil op liefdesgebied. Ze weet wel dat ze niet met Wesley zal eindigen.

Yolanthe heeft verdriet

Wesley Sneijder zou graag zijn ex Yolanthe terug willen, maar helaas is dit gevoel niet wederzijds. Yolanthe ziet het niet meer goed komen tussen haar en Wesley, ondanks dat ze nog veel van hem houdt. Sinds 2019 is het stel uit elkaar. Zelf heeft ze vooral veel moeite met zijn gedrag. “Ik kan er nog om huilen”, heeft ze tegen tijdschrift Talkies gezegd over de breuk tussen haar en Wesley.

Yolanthe kijkt liever naar de toekomst. Ze zou namelijk wel graag nog een keer moeder willen worden. Dit is iets wat ze zeker niet onder stoelen of banken schuift. Zelf groeide ze op in een gezin met maar liefst acht zussen en gunt haar zoontje Xess dan ook nog een broertje of zusje. Ze droomt daarom ook van een groot gezin, zoals ze zelf vroeger heeft gehad. Vooralsnog is er geen sprake van gezinsuitbreiding.

Lees ook
Yolanthe deelt nieuwe foto van zoon Xess: ‘Wat een prachtige lange haren heeft hij’

Verdere toekomstplannen

Yolanthe heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan haar de nieuwe romcom Liefde zonder Grenzen die half oktober uit komt. Er zijn nog genoeg andere rollen die haar tof lijken om te spelen. Een Spaanse rol ziet ze wel zitten. De actrice woont veel in Los Angeles, maar wil ook nog graag meer van de wereld zien. “Ik zou nog wel heel veel landen willen bezoeken, culturen leren kennen”, zei ze tegen RTL Boulevard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: BrunoPress