Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau is klaar met alle vragen over huwelijk met Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau is klaar met alle vragen over huwelijk met Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau is klaar met alle vragen over huwelijk met Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau heeft geen zin meer om over haar stukgelopen huwelijk met Wesley Sneijder te praten als het ter sprake komt. “We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen en daar houd ik me aan”, zegt de actrice zaterdag in een interview met De Telegraaf.

Hereniging

Hoewel Sneijder haar graag terug wil, ziet Cabau een hereniging niet snel gebeuren. “Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen. Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar. Vervolgens wordt er geroepen dat die Yolanthe altijd zo blijft zeuren over haar scheiding”, vertelt ze.

Geen spijt

Door haar huwelijk met Sneijder zette Cabau haar eigen carrière lange tijd op een laag pitje. Daar heeft ze achteraf geen spijt van. “Nee, want dat was mijn keuze. Ik wilde er voor hem zijn. Hij moest voetballen in het buitenland; als ik films was gaan draaien was ik maanden achtereen weg geweest en dat zag ik niet zitten. Ook omdat ik in die tijd moeder ben geworden. Maar het is echt niet zo dat ik alleen maar thuis op de bank zat. Ik heb in die tijd een heleboel grote presentatie-klussen gedaan”, zegt de 36-jarige moeder en actrice. “Ik ben wel blij dat ik nu weer volop kan acteren.”

Xess Xava

Maar het gaat Yolanthe natuurlijk niet alleen om haar carrière. “Pas toen het relatieschip ten onder ging, ben ik gaan nadenken over wat er precies is gebeurd en hoe het is gebeurd. En nu vind ik het vooral heel belangrijk dat Xess onbezorgd en veilig opgroeit. Ik zal ongetwijfeld dingen fout doen en die zal ik later ongetwijfeld te horen krijgen. Maar ik zal in ieder geval weten dat ik er alles aan heb gedaan.”

Lees ook
Yolanthe verbaast fans met compleet ander kapsel

Verdere toekomstplannen

Yolanthe heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan haar de nieuwe romcom Liefde zonder Grenzen die half oktober uit komt. Er zijn nog genoeg andere rollen die haar tof lijken om te spelen. Een Spaanse rol ziet ze wel zitten. De actrice woont veel in Los Angeles, maar wil ook nog graag meer van de wereld zien. “Ik zou nog wel heel veel landen willen bezoeken, culturen leren kennen”, zei ze tegen RTL Boulevard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Nu.nl, Telegraaf | Beeld: Brunopress, Instagram