Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Dat Yolanthe Cabau (35) na haar scheiding van Wesley Sneijder (36) een loodzware periode heeft gehad, is een ding dat vaststaat. Naar eigen zeggen lag ze letterlijk op de grond van verdriet en had ze nooit eerder zo’n pijn ervaren. Inmiddels is de brunette gelukkig weer opgekrabbeld, maar houdt ze zich voorlopig niet bezig met een eventuele nieuwe relatie.

Tijd voor zichzelf én Xess

In een gloednieuw interview laat Yolanthe weten dat ze haar focus momenteel liever wil leggen op haar zoon Xess Xava (5), haar werk en zelfontwikkeling. “Mijn dagen zijn altijd vol gepland en dat vind ik eigenlijk wel heel erg fijn. Niet alleen met werk, want het is ook belangrijk om tijd voor Xess vrij te maken en om aan mijzelf te werken. Van die momenten geniet ik nu het meeste”, aldus de actrice tegenover De Telegraaf. “Ik wil doen wat me gelukkig maakt en dat gevoel volg ik.”

Gewend om liefde te geven

Yolanthe heeft dan ook besloten om meer tijd en aandacht aan zichzelf te besteden. “Het was een hele weg om mezelf te vinden, maar ook de liefde die ik met mijzelf heb te delen. Dat is lastig”, geeft ze toe. “Van huis uit ben ik gewend om altijd liefde aan anderen te geven. En daarbij aan jezelf voorbij te gaan.”

Nog een kindje

Hoewel Yolanthe niet bezig is met een nieuwe relatie, sluit ze het niet helemaal uit. In het gesprek met De Telegraaf zegt de presentatrice dan ook dat ze best nog een tweede kind zou willen met haar eventuele toekomstige liefde. “Ik heb altijd gedroomd van een groot gezin. Misschien omdat ik zelf ook uit zo’n gezin kom. Mijn zussen en broers zijn ook mijn beste vrienden”, vertelt ze erover. “Zo groot als mijn familie zal het alleen nooit meer kunnen worden. Het zou een droom zijn om op een dag nog eens mama te mogen worden.”

Lees ook
Yolanthe voelde grond wegzakken na scheiding Wesley: ‘Je wilt vasthouden aan iets wat er niet meer is’

Gebroken hart

In 2019 barstte de bom tussen Wes en Yo, iets waar het hele land van ondersteboven was. De twee gingen uit elkaar, mede vanwege Wesley’s losbandige levensstijl en ontrouwiets dat hij vrijwel meteen – zij het met weinig woorden – opbiechtte. Onlangs vertelde Yolanthe: “Het kón gewoon niet meer. Mijn hart is echt gebroken. Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven”, aldus Yolanthe. “Nadat Wesley en ik uit elkaar gingen, lag ik letterlijk op de grond van verdriet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram