Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau viert verjaardag: “Dankbaar voor de vrouw die ik ben”

Yolanthe Cabau viert verjaardag: “Dankbaar voor de vrouw die ik ben”

Yolanthe Cabau viert verjaardag: “Dankbaar voor de vrouw die ik ben”

Hiep, hiep, hoera! Feest in huize Cabau. Yolanthe is vandaag jarig en mag 36 kaarsjes uitblazen. Een goede reden voor een feestje én taart, moet de actrice en presentatrice gedacht hebben. Op Instagram spreekt ze op deze mooie dag een dankwoord uit aan haar fans, alles wat ze heeft en, jawel, zichzelf. 

Yolanthe viert verjaardag

Hoewel er natuurlijk geen groot feest mogelijk is door de maatregelen, heeft de moeder van Cabau een lekkere taart gebakken. En omdat je dan maar zelf de slingers moet ophangen, blaast Yolanthe om exact 12 uur de kaarsjes uit op deze lekkernij.

Dankbaar

Ook in een post op Instagram staat de actrice stil bij deze feestelijke dag. “Het is mijn verjaardag!”, schrijft ze. “Ik ben dankbaar dat ik hier ben, sterk, gezond en levend. Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben en voor alles wat ik heb. Ik ben er trots op dat ik andere vrouwen en kleine meisjes over de hele wereld kan helpen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle liefde en steun die jullie me geven en die jullie me door de jaren heen hebben gegeven.”

Lees ook
Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Felicitaties

Cabau kan rekenen op heel wat gelukswensen. Zo schrijft Sunnery James: “Happy Birthday ?” en ook Quinty Trustfull laat een felicitatie achter. Een andere volger reageert nog: “Gefeliciteerd Yolanthe ????? en je lieve zoon gefeliciteerd met je top mama.”

Zo zag Yolanthe eruit toen er nog een heel stuk minder kaarsjes op haar verjaardagstaart stonden:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram