Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau meest begeerde vrijgezel: ‘Ik blijf nog wel even single’

Yolanthe Cabau meest begeerde vrijgezel: ‘Ik blijf nog wel even single’

Yolanthe Cabau meest begeerde vrijgezel: ‘Ik blijf nog wel even single’

Het mannenblad FHM heeft Yolanthe Cabau uitgeroepen tot de meest begeerde vrijgezel van Nederland. Een spannende strijd was het niet, want de actrice laat met maar liefst 38 procent van de stemmen de concurrentie achter zich.

Lezers van FHM konden dit jaar op 8 vrijgezelle vrouwen stemmen. 7 procent van de stemmen eindigde Maan op de tweede plek. En op plek drie met 13 procent eindigde Katja Schuurman. De actrice wordt door de lezers gezien als ideale vriendin. Schuurman maakte vorige week bekend te gaan scheiden van haar man Freek van Noortwijk.

Niet eenzaam

De reactie van Yolanthe Cabau op de titel was: ‘superlief en een heel groot compliment’. Daarnaast maakt ze nogmaals duidelijk absoluut niet eenzaam te zijn. Ze is niet opzoek naar een relatie en blijft nog wel even single als het aan haar ligt. ‘Ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met m’n zoontje Xess. Ik ben niet op zoek naar een relatie’, aldus Yolanthe.

Lees ook
Geruchten over relatie Yolanthe en Donny definitief ontkracht: ‘Een avondje stappen leidde tot de wildste gverhalen’

Geraldine Kemper

In 2015 werd de meest begeerde vrijgezel van Nederland voor het laast uitgeroepen. Toen ging Geraldine Kemper ervan door met de titel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress